SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

HOVA SZÁLLÍTUNK?

Világszerte szállítunk normál vagy expressz szállítási lehetőséggel minden célállomásig. Lásd Szállítási oldal további információért.

 

MI A VISSZATÉRÉSI SZABÁLYZATUNK?

Megértjük ha néha a termék nem olyan amilyennek elképzelted és mi azt szeretnénk, hogy igazán boldog legyél a megvásárolt termékkel, ezért átvételtől számított 14 napon belül várjuk visszaküldési vagy csere igényed. Részletes információt a Visszaküldés és csere oldalon találsz.

MI TÖRTÉNIK, HA A KAPOTT TERMÉK SÉRÜLT VAGY HIBÁS?

Arra törekszünk, hogy minden termék a legmagasabb színvonalú és minőségű legyen. Ha azonban hibás vagy sérült termék került kezedbe kérlek azonnal keress fel minket a következő e-mail címen nrndesign.info@gmail.com, hogy minél hamarabb megoldhassuk a problémát. 

 

A MEGRENDELÉSEK TÖRLÉSE VAGY MÓDOSÍTÁSA

Kérjük, mielőbb lépj kapcsolatba velünk a nrndesign.info@gmail.com  e-mail címen, és mi megpróbáljuk módosítani számodra!

HOGYAN LÉPHETEK KAPCSOLATBA VELETEK?

Írj nekünk a nrndesign.info@gmail.com  e-mail címre és a lehető leghamarabb válaszolunk Neked. 

 

HOL KÉSZÜLNEK AZ NRN TERMÉKEK?

NRN a lokális gyártást preferálja és minden itt készül Budapesten és vidéken, így a tervező, Reni könnyedén felügyelni tudja a munkálatokat, nem beszélve arról, hogy így számos embernek munkád ad ezzel és a Ti segítségetekkel.