NRN STORY

Nagy Renáta Nikole vagyok, divattervező. Friss diplomásként, három éve kezdtem el vállalkozásomat a divat világában.
Az NRN  2019-ben indult, miután diplomát szereztem a Budapesti Metropolitan Egyetemen, mint textil-és divattervező. Az egyetemi évek alatt szakmai gyakorlatomat a divat fővárosában, Párizsban töltöttem. Lehetőségem nyílt arra, hogy egy textiltervező mellett dolgozhassak és fejlesszem tudásomat. Magyar származású, de több mint 25 éve kint élő  mentorom segítségemre volt abban, hogy a szakmám fortélyait mélységeiben is elsajátítsam. A sikeres munkáim után további munkalehetőségeket kaptam a francia fővárosban, amely meghosszabbította a külföldön eltöltött időt. Nagyon szerettem a párizsi életet, mégis nagyon hiányzott Magyarország és legfőképp a családom.  Vidéken nőttem fel, így hatalmas szeretet él bennem a természet és az állatok iránt. Munkám során – legyen szó lovas versenyingekről vagy esküvői ruhákról – leginkább a természetből szerzem az inspirációm.  Az NRN indulásakor a női western show ingekre specializálódott. A márka egyediségének köszönhetően hamar belopta magát az emberek szívébe, utat törve magának a magyar tervezői brand-ek között. 2019-es év végén már a Budai várban, egy magyar tervezői üzletbe válogatták be a termékeket, amely tovább segítette a márka népszerűsítését, már nem csak western lovas közegben. 

Hatalmas előre lendülést jelentett a BITTER Magazinban megjelent cikkek és mesébe illő fogadások, amely tovább bővítették a márka profilját, immár az estélyi ruhák és menyasszonyi ruhák világába. Így született meg a márkán belül az NRN PRIVÉE Menyasszonyi és Estélyi Ruha irányzata, amely a természeti szépségek mellett, a 19. századi Romantikából inspirálódik és készíti egyedi megrendelők álomruháit. A tervezés folyamatában nagy hangsúlyt fektetek az apró részletek kidolgozására és saját érzéseim megjelenítésére egy-egy darab megalkotásakor. Jelenleg az online webáruház mellett, Budapest szívében, a ZOÉ Budapest üzletben vásárolhatóak meg a termékek.

Minden Nőben ott lakozik az a különleges erő, amit nőiességként emlegetünk. Ezt nem lehet egyetlen szóval helyettesíteni, hiszen a kecsesség, érzékiség és magabiztosság mellett számtalan olyan tulajdonságot foglal magába, amivel minden Nő rendelkezik.

Az NRN-nél egyetlen objektivitás létezik számunkra; az pedig vásárlóink szubjektivitása. Csapatunk figyelme teljesen egyedi megrendelőinkre összpontosul, hogy az első konzultáció során maradandó élményt adhassunk. Mi szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy Együtt értéket teremtsünk.